business

Skarist, Shankist, Kamarier

 • star Publikuar: 21-02-2023
 • star Skaduar: 20-03-2023
Kompani MAGIC FOOD EXTRA SHPK
Kategori Gastronomi dhe Hoteleri
Numri i pozitave 1

Magic Food Extra Shpk, me lokacion tek rrethi i Cagllavicës shpallë konkurs për jëto pozita:

 • Skarist
 • Shankist
 • Kamarier

Të interesuarit të lajmërohen në numrin e telefonit: 044-220-440

Shpalljet e fundit

Deklaratë Vjetore e Programit APS -20...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023

Arkatare, Sektorist/e, Kamarier/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 14-04-2023

Zyrtar/e shpenzues/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Teknik/e i/e dhëmbëve (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Punëtor sigurimi/Roje (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Mirëmbajtës/e i/e higjienës

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Infermier/e - Asistent/e i/e Stomatol...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Agjent tregtar Meshkuj & Femra (10)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023