business

Kuzhinier/e, Ndihmes Kuzhinier/e, Pjata larese, Kamarier/e

 • star Publikuar: 23-08-2023
 • star Skadon: 23-09-2023
Kompani Nora Market
Kategoritë Gastronomi dhe Hoteleri
Numri i pozitave 4
Vendi i punës Fushë Kosovë
Shikime 2022

Nora MARKET SH.P.K, shpall konkurs në këto pozita::

 • KUZHINIER/E
 • NDIHMES KUZHINIER/E
 • PJATA LARESE
 • KAMARIER/E

Kualifikimet e kërkuara

 • Të kenë përvojë të mëhershme në punë të ngjashme;
 • Të jenë të gatshëm për punë me ndërrime (paradite dhe pasdite);
 • Të kenë të kryer së paku shkollën e mesme.

Vendi i punës: Vragoli, Fushë Kosove.

Procesi i aplikimit:
Për të aplikuar duhet të dorëzoni një CV (ku duhet të ceket pozita për të cilën aplikohet) me një foto të bashkangjitur.CV mund te dorezohet fizikisht ne zyret e Nora Market me seli në Vragoli,Fushë Kosovë apo duket dërguar CV-në përmes e-maili në: info@noramarket.com

Për më shumë informata kontaktoni në numrin: +383 (0) 43-901-901.

Falenderojmë gjithë kandidatët për aplikimin dhe ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur në vlerësimin e CV-ve do të kontaktohen për intervistë.

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023