business

Mirëmbajtëse (2)

 • star Publikuar: 17-03-2023
 • star Skaduar: 17-04-2023
Kompani ALBED Furniture
Kategori Mirëmbajtje
Numri i pozitave 2

ALBED

PRISHTINË

ALBED është një kompani mobiljesh që vepron në tregun vendor dhe ndërkombëtar dhe ka arritur të ndërtojë një reputacion të fortë si një lider në industri. Kompania vepron në të dy tregjet vendor dhe ndërkombëtar dhe ka një prezencë të fortë në Kosovë, me një fabrikë në Vushtrri dhe tre pika shitëse në Prishtinë, Fushë Kosovë dhe Vushtrri.

Pika shitese ne Prishtine shpall konkurs pune.

1. Mirembajtese (2) vende

Te interesuarit per detyrat dhe pergjegjesit ju lutem dergoni email ne cilen pozite jeni te interesuar ose ne nr te telefonit 045504773 per me shume detaje.

Të interesuarit paraqiten në showroom Prishtine rruga Rrafshi I Kosoves nr 156 (Cagllavice) ose në numrin e kontaktit.045 504 773

Linku per lokacion: https://goo.gl/maps/Y3a9hb5NGEqX21aZ8

Cv mund të dergoni në email adresen: info@albed.org

Konkursi mbetet I hapur 30 ditë nga data e publikimit.

Shpalljet e fundit

Deklaratë Vjetore e Programit APS -20...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023

Arkatare, Sektorist/e, Kamarier/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 14-04-2023

Zyrtar/e shpenzues/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Teknik/e i/e dhëmbëve (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Punëtor sigurimi/Roje (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Mirëmbajtës/e i/e higjienës

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Infermier/e - Asistent/e i/e Stomatol...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Agjent tregtar Meshkuj & Femra (10)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023