business

Kamarier/e, Shankist/e, Enëlarëse / Ndihmëse - Kuzhiniere

 • star Publikuar: 04-09-2023
 • star Skadon: 04-10-2023
Kompani Star Sun
Kategoritë Gastronomi dhe Hoteleri
Numri i pozitave 3
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 1134

Star Sun, shpall konkurs per pozitat:

 • Kamarier ose kamariere ( Femra ),
 • Shankist / Shankiste,
 • Enëlarëse / Ndihmëse - Kuzhiniere.

Te interesuarit/at te na kontaktojne ne kete numer te telefonit: 044238655.

Adresa: Qendra Tregtare, Bregu i Diellit Prishtine.

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023