business

Asistent i E-Commerce dhe Social Media

 • star Publikuar: 22-02-2023
 • star Skaduar: 22-03-2023
Kompani AS SPORT
Kategori Marketing
Numri i pozitave 1

AS SPORT u themelua në Prishtinë, në vitin 2014. Ne jemi përfaqësues të Sport Vision dhe Sport Reality, ndërsa numërojmë rreth 14 pika shitëse, me markat sportive më të njohura botërore.

Bëhu pjesë e ekipit tone në pozitën:

Asistent i E-Commerce dhe Social Media

Përgjegjësitë:

 • Kujdeset për shtimin dhe mirëmbajtjen e produkteve në website
 • Ndihmon në menaxhimin e rrjeteve sociale
 • Krijon materiale të përditshme për rrjete sociale
 • Rregullisht propozon zgjidhje për të siguruar shikueshmëri më të mirë, arritje, ndërveprim dhe angazhim me klientët.

Kualifikimet:

 • Të njoh mirë përdorimin e programeve Photoshop dhe Illustrator
 • Të ketë aftësi krijuese dhe të japë ide produktive për zhvillim të faqeve në rrjete sociale
 • Të zotëroj aftësi shumë të mira komunikimi të gjuhës së shkruar
 • Fleksibilitet, përgjegjshmëri dhe pozitivitet ndaj punës

Përfitimet:

 • Shujtë ditore
 • Orar fleksibil të punës
 • Ambient dinamik të punës
 • Mundësi të mëdha të rritjes dhe zhvillimit profesional

Aplikimi:

Për të aplikuar ju lutem të dërgoni CV-në tuaj në e-mailin pune@sportvision-ks.com duke shkruar pozitën e punës për të cilën aplikoni deri me datë 22 Mars 2023.

Duke ju falenderuar për aplikimin ju informojmë se vetëm kandidatët në listën e ngushtë do të njoftohen për intervistë.

Shpalljet e fundit

Deklaratë Vjetore e Programit APS -20...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023

Arkatare, Sektorist/e, Kamarier/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 14-04-2023

Zyrtar/e shpenzues/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Teknik/e i/e dhëmbëve (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Punëtor sigurimi/Roje (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Mirëmbajtës/e i/e higjienës

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Infermier/e - Asistent/e i/e Stomatol...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Agjent tregtar Meshkuj & Femra (10)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023