business

Menagjer salle, Kuzhinjer/e, Ndihms/e kuzhine, Enlarse

 • star Publikuar: 18-09-2023
 • star Skadon: 18-10-2023
Kompani Massa Restaurant
Kategoritë Gastronomi dhe Hoteleri
Numri i pozitave 4
Vendi i punës Obiliq
Shikime 473

MASSA Restaurant, shpall konkurs pune për këto pozita:

 1. Menagjer salle, te jet mbi 35 vjet,
 2. Kuzhinjer/e,
 3. Ndihms/e kuzhine,
 4. Enlarse.

Kandidatët e interesuar mund të na kontaktojnë në numrin e telefonit: +383 44 404 505 apo përmes e-mail adresës: massa-restaurant@hotmail.com

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023