business

Ekonomist (10)

 • star Publikuar: 02-06-2023
 • star Skadon: 12-06-2023

Ky konkurs ka skaduar

Kompani Shield Recruitment & HR SH.P.K
Kategoritë Ekonomi
Numri i pozitave 10
Vendi i punës Astana
Shikime 14718

Shield Recruitment & HR kërkon Ekonomist (10 vende pune) për klientin e saj, kompani e njohur ndërkombëtare në fushën e ndërtimit me seli në Kazakhstan.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Mbajtja e evidencava ditore, javore dhe mujore të hyrje - daljeve të materialeve nëpër depo;
 • Pranimi,kontrollimi dhe vërtetimi i materialeve të ardhura në kantier nëse materialet kanë ardhur sipas porosise ( kërkesave);
 • Kontrollon nëse materialet kanë ardhur sipas sasisë së kërkuar me kërkesë;
 • Kontrollon nëse materialet kanë ardhur me ndonjë mangësi eventuale si : dëmtim , cilësi e dobët etj.
 • Përveç detyrave dhe përgjegjësive të cekura performon edhe detyra tjera të kërkuara nga Mbikëqyrësi Direkt;
 • Detyrat dhe përgjegjësitë e lartë shënuara janë indikative.

Kualifikimet:

 • Fakulteti Ekonomik;
 • Së paku 2 vite përvojë punë fushën profesionale;
 • Njohuri pune të programeve Microsoft office (Word, Excel, Outlook);
 • Njohja e Gjuhës Angleze;
 • Aftësi të mira ndërpersonale dhe të punes në ekip;
 • Vetë-motivim dhe gatishmëri për të marrë përgjegjesi;
 • Aftësi të mira organizative;
 • Kualifikimet e lartë shënuar janë indikative.

Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV-në në e-mail adresën: recruitment@shieldbrokers.com deri me datë 12/06/2023 në ora 16:00.

Ju do të kontaktoheni vetëm në qoftë se CV-ja juaj do të kualifikohen.

Tek ne CV-ja juaj është e sigurt dhe trajtohet në konfidencialitet të plotë.

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023