business

Arkitekt (1) , Inxhinier të infrastrukturës rrugore (1) , Inxhinier të gjeodezisë (2)

 • star Publikuar: 24-02-2023
 • star Skaduar: 24-03-2023
Kompani N.SH. " 3 D - Project "
Kategori Inxhinieri
Numri i pozitave 4

Kompania projektuese: N.SH. 3D Project nga Prishtina është në kërkim të inxhinierve me orarë të plotë dhe pages mujore për:

 1. Arkitekt……………………………………………….. një pozitë
 2. Inxhinier të infrastrukturës rrugore………. një pozitë
 3. Inxhinier të gjeodezisë…………………………... dy pozita

Zyret janë në Prishtinë

Aplikacionet të dërgohen në email; selami3d@gmail.com ose në tel: +38344 258 214

Shpalljet e fundit

Deklaratë Vjetore e Programit APS -20...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023

Arkatare, Sektorist/e, Kamarier/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 14-04-2023

Zyrtar/e shpenzues/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Teknik/e i/e dhëmbëve (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Punëtor sigurimi/Roje (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Mirëmbajtës/e i/e higjienës

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Infermier/e - Asistent/e i/e Stomatol...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Agjent tregtar Meshkuj & Femra (10)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023