business

Punëtor/e të Gjuhës Gjermane

 • star Publikuar: 16-03-2023
 • star Skaduar: 15-04-2023
Kompani Andi Communication
Kategori Qendra e Thirrjeve
Numri i pozitave 1

Keni njohuri te mira te gjuhes Gjermane dhe jeni ne kerkim te nje pune, atehere Andi Communication ka vende te lira pune dhe jeni te mireseardhur.

Ofrojme:

 • Kontrate te rregullt
 • Rroge Baze+Bonus
 • Ambient komfort per pune
 • Orari i punes prej 11:00-19:00 (15:00-16:00 pauza)
 • Fundjava Pushim

Kerkojme:

 • Njohuri te mira te gjuhes Gjermane
 • Aftesi te mira komunikuese me klient
 • Eksperienca e meparshme ne kete fushe eshte perparesi

Per informata shtese mund te lajmroheni ne Nr. +383-49-129-415

Ju Mirepresim!

Shpalljet e fundit

Deklaratë Vjetore e Programit APS -20...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023

Arkatare, Sektorist/e, Kamarier/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 14-04-2023

Zyrtar/e shpenzues/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Teknik/e i/e dhëmbëve (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Punëtor sigurimi/Roje (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Mirëmbajtës/e i/e higjienës

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Infermier/e - Asistent/e i/e Stomatol...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Agjent tregtar Meshkuj & Femra (10)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023