business

 Asistente e Shitjes (Femra) (2)

 • star Publikuar: 14-09-2023
 • star Skadon: 14-10-2023
Kompani ORCHESTRA Kosova
Kategoritë Shitje
Numri i pozitave 2
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 542

2 Pozita - Asistente e Shitjes (Femra)

1 Pozite Lokacioni – Prishtina Mall

1 Pozite Lokacioni – Grand Store

Rregullat dhe Përgjegjësitë:

 • Respektimi i rregullave dhe urdhërave që i përcaktohen nga personat përgjegjës.
 • Respektimi i rregullave të sjelljës gjatë orarit të punës.
 • Rekomandim, përzgjedhje dhe ndihmon në gjetjen ose marrjen e mallrave bazuar në nevojat dhe dëshirat e klientëve.

Kulaifikimet:

 • Edukimi: Së paku shkollimin e mesëm ;
 • Përvojë pune në pozitë të njejtë ose ngjajshme ;
 • Ndihmon njohja e gjuhësangleze.

Kushtet:

Orari: 7 orë ne dite. 6 Dite te javes.

Aplikimi:
Kandidatet e interesuara mund të aplikojnë duke dërguar CV-ne dhe dokumente të tjera ne Orchestra.ks@hotmail.com

I lusim aplikantet qe te përfshijnë informacione të bollshme ne aplikimet e tyre dhe numra kontaktues.

Ju lutemi të specifikoni pozitën dhe lokacionin për të cilën aplikoni.

Orchestra Kosovë - Magj. Prishtine- Ferizaj, Veternik, Grand Store, Kosovë.

TEL:+383 (0) 49 64 74 74

Email : Orchestra.ks@hotmail.com

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023