business

DIZAJN ENTERIERI - ARKITEKT/E (1), PUNETOR NE PRODHIM (3), NDIHMES PUNETOR NE PRODHIM (3), MONTER TE JASHTEM (4)

 • star Publikuar: 14-09-2023
 • star Skadon: 30-09-2023
Kompani Sageb Group
Kategoritë Prodhimtari, Të tjera, Arkitekt
Numri i pozitave 14
Vendi i punës Fushë Kosovë
Shikime 1537

FABRIKA E MOBIJEVE SAGEB GROUP, me adrese Bresje, Fushe Kosove, shpall konkurs per 14 vende te lira pune:

• DIZAJN ENTERIERI - ARKITEKT/E: (1 Pozite),
• PUNETOR NE PRODHIM (3 Pozita).
• NDIHMES PUNETOR NE PRODHIM (3 Pozita),
• PUNETOR NE NGJYROSJE (3 Pozita),
• MONTER TE JASHTEM (4 pozita).

1. Detyrat dhe pergjegjesite per DIZAJN ENTERIERI - ARKITEKT/E

 • Aftesi te shkelqyera per te kuptuar nevojat dhe kerkesat e klienteve me ane te projektit,
 • Dizajnim te projekteve, produkteve sipas kerkesave te klienteve,
 • Matje te hapesirave ne terren,
 • Kalkulim te masave dhe materialeve,
 • Pergaditje te propozimeve dhe ofertave per klient,
 • Pergaditje teknike te projekteve per prodhim dhe montim,
 • Mbikqyrje te procesit te prodhimit dhe montimit te projekteve te realizuara.

2. Detyrat dhe pergjegjesite per PUNETOR NE PRODHIM

 • Shkollimi i mesem i perfunduar,
 • Njohje e materialeve dhe mekanizmave,
 • Eksperience ne prodhim te mobiljeve,
 • Njohje e mire e procesit te gjrryerjes dhe pastrimit.

3. Detyrat dhe pergjegjesite per NDIHMES PUNETOR NE PRODHIM

 • Shkollimi i mesem i perfunduar,
 • Te kete interesim per mesim te procesit te puneve.

4. Detyrat dhe pergjegjesite per PUNETOR NE NGJYROSJE

 • Shkollimi i mesem i perfunduar,
 • Njohje per ngjyrosje te mobiljeve,
 • Njohje e mire e procesit te grryerjes, ngjyrosjes dhe pastrimit.

4. Detyrat dhe pergjegjesite per MONTER I JASHTEM

 • Shkollimi i mesem i perfunduar,
 • Njohje e materialeve dhe mekanizmave,
 • Eksperience ne montim te mobiljeve,
 • Te kete patent shofer.

OFROJME:

 • Kushte te mira te punes,
 • Ambient miqesore,
 • Kontrata pune sipas ligjeve ne fuqi.

MENYRA E APLIKIMIT:
Aplikimet pranohen permes e-mailit: sagebgroup@gmail.com , ose permes numrit te telefonit: 049 101 808.

Konkursi eshte i hapur deri me daten: 30 Shtator 2023.

Kandidatet e perzgjedhur do te kontaktohen per interviste.

Lokacioni: KETU

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023