business

Asistente e shitjes

 • star Publikuar: 28-02-2023
 • star Skaduar: 27-03-2023
Kompani Sophie Home Decor
Kategori Shitje
Numri i pozitave 1

Sophie Home Decor kërkon:

 • Asistente e shitjes

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të jetë e sjellshme me klientët dhe stafin punues
 • Mirëpret dhe shërben klientët;
 • Jep sugjerime dhe informata klientëve rreth produkteve dhe ofertave
 • Sistemon, mirëmban produkte

Kualifikimet e kërkuara:

 • Aftësi të shkëlqyeshme komunikative
 • Të jetë energjike dhe kreative
 • Te jetë flexibile me orar
 • Aftësi për të punuar individualisht

Ne ofrojmë:

 • Kushte shumë të mira pune dhe staf mikëprites
 • Orari 12:00-20:00 (një ditë në jave pushim)
 • Page 300€ me mundësi rritje
 • Ushqimin dhe kafe nga kompania

Të gjithë të interesuarat mund të lajmërohen në: +383 48 842 845

Shpalljet e fundit

Deklaratë Vjetore e Programit APS -20...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023

Arkatare, Sektorist/e, Kamarier/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 14-04-2023

Zyrtar/e shpenzues/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Teknik/e i/e dhëmbëve (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Punëtor sigurimi/Roje (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Mirëmbajtës/e i/e higjienës

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Infermier/e - Asistent/e i/e Stomatol...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Agjent tregtar Meshkuj & Femra (10)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023