business

Shankist/e (4), Goter/e (4), Ndihmës/e kuzhinier/e (4), Kamarier/e (4)

 • star Publikuar: 17-03-2023
 • star Skaduar: 16-04-2023
Kompani Morena bar
Kategori Gastronomi dhe Hoteleri
Numri i pozitave 16

Morena bar shpallë konkurs për këto pozita

 • Shankist/e 4
 • Goter/e 4
 • Ndihmës/e kuzhinier/e 4
 • Kamarier/e 4

Të interesuarit mund të kontaktojnë në numrin e telefonit: 044/286/802

Shpalljet e fundit

Deklaratë Vjetore e Programit APS -20...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023

Arkatare, Sektorist/e, Kamarier/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 14-04-2023

Zyrtar/e shpenzues/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Teknik/e i/e dhëmbëve (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Punëtor sigurimi/Roje (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Mirëmbajtës/e i/e higjienës

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Infermier/e - Asistent/e i/e Stomatol...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Agjent tregtar Meshkuj & Femra (10)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023