business

Punëtor në sektorin e mishit

 • star Publikuar: 03-11-2022
 • star Skaduar: 15-11-2022
Kompani Express Store
Kategori Dyqan dhe Shitje
Numri i pozitave 1

KONKURS PUNE

Pozita: Punëtor në sektorin e mishit

Vendi: Pejë

Lloji: Orar i plotë

Detyrat dhe përgjegjësitë :

 • Të mirëmbaj dhe sistemoj produktet e mishit
 • Të kontrolloj gjendjen e produkteve të mishit
 • Të përgadisë artikujt për shitje dhe transport
 • Të mirëmbaj dhe kujdeset për mjetet e punës.
 • Detyra të tjera që parasheh vendi dhe pozita e punës.

Kërkesat për poziten:

 • Shkollimi i mesëm
 • Aftësi të mira komunikative
 • Preferohet njohuri rreth sektorit të mishit
 • Patent shofer kategoria B
 • Fleksibilitet në orar dhe gadishmëri efektive për punë.

Ju përfitoni:

 • Saktësi në pagë
 • Sigurim Shëndetësor
 • Asistencë edukim dhe trajnime shtesë
 • Rekreacion

Express Store - "2 Hapa Larg"-Kompania më e re në vend me rrjetin e saj të marketeve të shitjes me pakicë, është duke kërkuar punëtor të zellshëm, ambicioz dhe të gatshëm për punë dhe sfida të reja.

Procesi i Aplikimit:

Të gjithë të intersuarit për këtë vend pune që ofrohet me benefitet dhe mundesitë më të mira në treg, mund të aplikojnë online duke dërguar CV ne adresën elektronike: hr@expressstore-ks.com

Konkursi mbetet i hapur nga data: 02.11.2022 deri me 15.11.2022.

Shpalljet e fundit

Agjent te Shitjes – Rajoni i Gjilanit

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 10-04-2023

Komercialist (8)

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 04-04-2023

Asistent i E-Commerce dhe social media

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023

Accountant

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 15-04-2023

Merchandiser Femra (5)

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 11-04-2023

Grants Specialist

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 10-04-2023

Accounting and Finance Specialist

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 10-04-2023

Communication Manager

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 10-04-2023