Për Elnor Sh.p.k

ELNOR është një kompani prodhuese druri e themeluar nga viti 2007. Ne ofrojmë një përzgjedhje të madhe produktesh me vlerë dhe stil. ELNOR është i përkushtuar ndaj zhvillimit të kapitalit njerëzor dhe investimit në teknologjinë moderne të prodhimit.
Cilësia e produkteve tona na renditi si një nga mobiljet më të mira prej druri në rajon. ELNOR ofron një larmi produktesh si: karrige, tavolina, kuzhina, dhoma gjumi, televizorë dhe ambiente të ndryshme të brendshme prej druri. Ne jemi kryesisht të specializuar në prodhimin e karrigeve. ELNOR posedon mbi 60 modele karrigesh.
Shërbimi i menaxhimit të projekteve të kompanive u ofron klientëve një shërbim me një ndalesë ku ne mund të punojmë me ju, për të projektuar, ndërtuar dhe menaxhuar projekte komplekse mobiljesh.

Pozitat e biznesit

Publikuar

Roje objekti (2)

 • Publikuar: 27-09-2023
 • Skadon: 27-10-2023
Skaduar

Rrobaqepse në repartin e tapacerisë (...

 • Publikuar: 25-08-2023
 • Skadon: 25-09-2023
Skaduar

Arkitekt/e (2), Monter Profesional (M...

 • Publikuar: 25-08-2023
 • Skadon: 25-09-2023
Skaduar

Rrobaqepse në repartin e tapacerisë (...

 • Publikuar: 19-07-2023
 • Skadon: 18-08-2023
Skaduar

Rrobaqepëse (2), Tapetar (2)

 • Publikuar: 30-06-2023
 • Skadon: 13-07-2023
Skaduar

Monter në terren (2), Monter në fabri...

 • Publikuar: 09-05-2023
 • Skadon: 08-06-2023
Skaduar

Arkitekt/e (2), Ndihmës Monter (2)

 • Publikuar: 23-03-2023
 • Skadon: 23-04-2023
Skaduar

Monter të dyerve (2), Monter për proj...

 • Publikuar: 10-02-2023
 • Skadon: 09-03-2023
Skaduar

Monterë (5), Punëtorë Logjistike (2),...

 • Publikuar: 09-01-2023
 • Skadon: 08-02-2023
Skaduar

Drejtor prodhimi

 • Publikuar: 28-12-2022
 • Skadon: 27-01-2023