Për KAÇINKA

Kaçinka L.L.C, kompani e cila bën prodhimin e shtëpive modulare nga druri, e themeluar nga Investitorë Gjermanë, me seli në Kaçanik

Prodhimi i karpentierisë dhe zdrukthëtarisë tjetër ndërtuese

Pozitat e biznesit

Skaduar

Mbikqyrës I materialeve/Logjistikë

 • Publikuar: 19-04-2023
 • Skadon: 19-05-2023
Skaduar

Arkitekt/e

 • Publikuar: 07-02-2023
 • Skadon: 07-03-2023
Skaduar

Arkitektë

 • Publikuar: 09-11-2022
 • Skadon: 09-12-2022
Skaduar

Arkitektë

 • Publikuar: 15-09-2022
 • Skadon: 15-10-2022
Skaduar

Arkitekt/Inxhinier Ndërtimi (2)

 • Publikuar: 10-08-2022
 • Skadon: 22-08-2022
Skaduar

Arkitekt/Inxhinier Ndërtimi

 • Publikuar: 29-06-2022
 • Skadon: 27-07-2022