Për LIRIDONI DISTRIBUTION

LIRIDONI DISTRIBUTION u themelua si N.T. Liridoni në vitin 1989, në kohën kur tregtia ishte në lulëzim. Kompania u krijua si një distributor lokal për të përmbushur kërkesat e rajonit ku dhe vetë kompania operonte . Megjithatë, duke parë se kërkesa është në rritje, LIRIDONI DISTRIBUTION filloi të funksionojë me vizionin dhe misionin e një lideri të tregut.

Përmes viteve, LIRIDONI DISTRIBUTION është fokusuar në shpërndarjen e pijeve alkoolike dhe jo-alkoolike (duke përfshirë markat më të mira të botës të cilat ishin futur në Kosovë për herë të parë). Pastaj, kompania u përqëndrua në industrinë e ushqimit dhe prodhimit. Sot, LIRIDONI DISTRIBUTION është e listuar si njëra ndër 5 kompanitë më të mëdha në Kosovë. Forca jonë përfshin një rrjet të rëndësishëm të shpërndarjes me 4 qendra logjistike të shpërndara në të gjithë vendin, dhe një qendër logjistike në Tiranë, kryeqytetin e Shqipërisë.

Pozitat e biznesit

Publikuar

Merchandiser/e - Divizioni i Ushqimit

 • Publikuar: 15-03-2023
 • Skaduar: 29-03-2023
Publikuar

Shofer me kategori B (2), Shofer me k...

 • Publikuar: 15-03-2023
 • Skaduar: 29-03-2023
Skaduar

Merchandiser/e - Divizioni i Ushqimit

 • Publikuar: 25-01-2023
 • Skaduar: 08-02-2023
Skaduar

Merchandiser/e, Divizioni i Ushqimit ...

 • Publikuar: 20-01-2023
 • Skaduar: 03-02-2023
Skaduar

Zyrtar/e Administrativ/e

 • Publikuar: 10-01-2023
 • Skaduar: 24-01-2023
Skaduar

Shofer me kategori C (2)

 • Publikuar: 10-01-2023
 • Skaduar: 24-01-2023
Skaduar

Agjent Ambulantiv, Agjent i Shitjes -...

 • Publikuar: 10-01-2023
 • Skaduar: 24-01-2023
Skaduar

Agjent i Shitjes

 • Publikuar: 18-11-2022
 • Skaduar: 02-12-2022
Skaduar

Shofer me kategori B (1), Shofer me k...

 • Publikuar: 09-11-2022
 • Skaduar: 23-11-2022
Skaduar

Zyrtar/e i/e lartë i/e Burimeve Njerë...

 • Publikuar: 08-11-2022
 • Skaduar: 22-11-2022