business

Arkitekt, Monter të kuzhinave, Rrobaqepëse

 • star Publikuar: 08-09-2023
 • star Skadon: 08-10-2023
Kompani Mobileria Doni-Sh
Kategoritë Të tjera, Arkitekt
Numri i pozitave 3
Vendi i punës Fushë Kosovë, Prishtinë
Shikime 693

"Mobileria DONI-SH” shpall konkurs për plotësimin e vendit të punës për këto pozita:

 • Arkitekt,
 • Monter të kuzhinave,
 • Rrobaqepëse,

Të interesuarit/at te kontaktojnë në ketë numër: +383 44 677 851 (viber)

Konkursi është i hapur deri më datën 08.10.2023

Adresa: Rruga Prishtinë-Podujevë, Bardhosh, si dhe Fushë Kosovë.

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023