business

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • star Publikuar: 02-06-2023
 • star Skadon: 16-06-2023

Ky konkurs ka skaduar

Kompani Perfect Clean
Kategoritë Mirëmbajtje
Numri i pozitave 2
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 12095

Perfect Clean shpall konkurs:

Mirembajtese per fitnes (2)

Lokacioni: Prishtine

Vendi i punes: Lagjja Pejton dhe Royal Mall - Rruga B.

Kushtet e punes

Orari: 8 ore

Shujta (ushqimi) i siguruar nga kompania

Paga: 300 euro

Lokacioni: Prishtine

Vendi i punes: Lagjja Pejton dhe Royal Mall - Rruga B.

Kontakti: 048 577 773

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023