business

Vende të lira pune (Saudi Arabia, Jeddah, Neom)(M/F)

 • star Publikuar: 24-08-2023
 • star Skadon: 24-09-2023
Kompani Job Advisor
Kategoritë Të tjera
Numri i pozitave 200
Vendi i punës Jeddah, Neom, Riyadh
Shikime 3404

Job Advisor ka lidhur një partneritet të veçantë me një agjenci të njohur të ndërmjetësimit të punës në Arabi Saudite. Kjo mundëson për ne të ofrojmë oferta pune cilësore në qytetet e mahnitshme Riyadh, Jeddah dhe Neom. Ky partneritet ka sjellë një gamë të gjerë profesionesh për të gjithë ata që janë të gatshëm të shfrytëzojnë këtë mundësi të jashtëzakonshme.

Partneriteti ynë hap dyert për një gamë të gjerë profesionesh, përfshirë:

 • Infermiere (Femra) dhe shumë të tjerë, duke përfshirë stafin medicinal (Doktorë)
 • specialistë të fushave të ndryshme mjekësore) (Meshkuj, Femra)
 • Kamariere (Femra)
 • Resepsioniste (Femra)
 • Eksperte të bukurisë - (Frizere, Makeup Artist, Pendikyr, Manikyr)
 • Punëtorë kafeneje (Femra)
 • Konditorë (Femra)
 • Promotere ne Restaurant (Femra).

Cka ofrohet:

 • Taksat nuk ndalen në Paga
 • Paga varet nga përvoja e punes
 • Për staf medicinal nevoitet njohuri te mira të Gjuhës Angleze
 • Për pozita te tjera nevoiten njohuri bazike
 • Pushim me pagesë 3 - 4 javë
 • Sigurimi Shëndetsorë
 • Akomodimi perfshihet nga kompania

Informata te tjera:

 • Aftësitë themelore të gjuhës angleze janë përparësi, pasi do t'ju ndihmojnë të keni sukses në një mjedis ndërkombëtar të punës.
 • Është kënaqësia jonë t'ju njoftojmë se kostot për akomodim dhe biletat e fluturimit do t'i mbulojë punëdhënësi, duke e bërë fillimin tuaj më të lehtë në mjedisin e punës së re.
 • Pavarësisht nëse jeni në kërkim të sfidave të reja apo dëshironi të ngrisni karrierën tuaj në një nivel tjetër, partneriteti ynë ju hap mundësi të sigurta. Jemi krenarë që oferta jonë përfshin profesione për gra në shumë fusha.

A ju ëndërrohet një karriere ndërkombëtare në Arabinë Saudite? Dëshironi të punoni në një mjedis shum mikpritës dhe të përfitoni përvoja të çmuara? Kjo mund të jetë hapi i duhur për ju!
Nëse dëshironi të mësoni më shumë rreth këtyre mundësive të shkëlqyera të karrierës, mos ngurroni të na kontaktoni:

Mënyra e aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë përmes email: Jobneom2030@gmail.com (Ju lutemi qe te cekni poziten per te cilen aplikoni), apo shfrytezojeni sesionin tone informes ne datat: 25.08.2023 dhe 26.08.2023, nga ora 10:00 deri 17:00.

Vetëm CV (formati Europass) në gjuhën Angleze do të pranohen, në CV duhet të bashkangjitet foto e kandidatit.
ose dhe permes numrit të telefonit + 383 49 441 288
Whats App number +38343584059
Facebook: https://www.facebook.com/JobAdvisorKs/

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023