business

SHOFER - KATEGORIA C

 • star Publikuar: 04-11-2022
 • star Skaduar: 10-11-2022
Kompani ELKOS SH.P.K
Kategori Transport
Numri i pozitave 1

ELKOS GROUP

Shpall Konkurs për këtë vend të punës:

SHOFER - KATEGORIA C

Lokacioni: Depo Filiale Prizren

Kritere për punësim:

 • Preferohet Diplomë e shkollës së mesme
 • Të ketë njohuri për mjete transportuese-Kategoria C
 • Të ketë njohuri të territorit të Kosovës
 • Të posedojë patent shofer të katergorisë C

Benefitet:

 • Kontratë pune sipas ligjeve në fuqi
 • Sigurim shëndetësor
 • Orar dhe pagesë të rregullt
 • Trajnime adekuate për pozitë

Të ardhurat personale fillestare janë 450€ Bruto duke vazhduar me vlerësim dhe avancim afatëgjatë.

Procesi i Aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes Web faqes: www.etc-ks.com apo duke dërguar CV-në me aplikacion në zyret e Depo Filiale Prizren dhe në email-in: apliko@elkosgroup.com

Konkursi mbetet i hapur nga data 03.11.2022 deri me 10.11.2022

Kandidatët të cilët janë të interesuar për informata shtesë mund të kontaktojnë pa pagesë në: 0800/30/300 nga ora 08:00 deri në 19:00

Shpalljet e fundit

Agjent te Shitjes – Rajoni i Gjilanit

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 10-04-2023

Komercialist (8)

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 04-04-2023

Auditor i Brendshëm, Zyrtar për Menax...

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 09-04-2023

Asistent i E-Commerce dhe social media

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023

Accountant

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 15-04-2023

Merchandiser Femra (5)

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 11-04-2023

Grants Specialist

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 10-04-2023

Accounting and Finance Specialist

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 10-04-2023