business

Bashkëpunëtor të shitjes

 • star Publikuar: 28-02-2023
 • star Skaduar: 27-03-2023
Kompani MEDICAL REFERENCE
Kategori Shitje
Numri i pozitave 1

Kompania MEDICAL REFERENCE është në nivel ndërkombëtar.

Kërkohen bashkëpunëtor të shitjes në gjithë territorin e KOSOVËS.

Kushtet të cilat duhet plotësuar për pozitën bashkëpunëtor/e të shitjes :

 • Arsimim I mesëm
 • Të jenë komunikativ/e,
 • I pajisur me patent shofer kategoria B
 • Të ketë veturë në shfrytëzim
 • Shpenzimet mbulohen nga kompania

Kompania jonë ofron kushte shumë të mira pune :

 • Part Time punohet vetëm mbas dite nga ora 17:00-20:00
 • Paga 400 Euro+ (për vetëm 3 orë në ditë)
 • Seminare jashtë vendit
 • Trajnime për punë dhe biznes falas
 • Certifikim pas trajnimeve ( të njohura ndërkombëtarisht )
 • Mundësi pune edhe në shtetet e bashkimit Europian

Mund të na kontaktoni nga ora 10:00-18:00

Nr tel: +383 49-272-886

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes kësaj e-mail: germancompany63@gmail.com

Shpalljet e fundit

Deklaratë Vjetore e Programit APS -20...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023

Arkatare, Sektorist/e, Kamarier/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 14-04-2023

Zyrtar/e shpenzues/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Teknik/e i/e dhëmbëve (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Punëtor sigurimi/Roje (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Mirëmbajtës/e i/e higjienës

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Infermier/e - Asistent/e i/e Stomatol...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Agjent tregtar Meshkuj & Femra (10)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023