business

Asistent/e IT në shitje (2)

 • star Publikuar: 16-03-2023
 • star Skaduar: 30-03-2023
Kompani IMPACT SH.P.K.- Dega në Kosovë
Kategori Shitje
Numri i pozitave 2

Impact Sh.p.k - Dega në Kosovë

Tel:+38349816111

Asistent/e IT në shitje -2 Pozita

Kualifikimet ,Detyrat dhe përgjegjsitë:

 • Përvojë pune në shitje,
 • Shkolla e mesme, preferohet edukim universitar
 • Shkathtësi të shkëlqyera komunikuese në mënyrë profesionale dhe positive,
 • Njohje të gjuhës angleze, (e preferuar)
 • Njohje e mirë e punës me kompjuter,
 • Fleksibilitet, përgjegjshmëri dhe pozitivitet ndaj punës,
 • Sqaron karakteristikat teknike në detaje të produktit,
 • Ndihmon klientët rreth përzgjedhjes së produkteve sipas nevojave të klientit.
 • Të kontrolloj dhe verifikoj pagesat /obligimet e konsumatorve .

Aplikimi mund të bëhet duke dërguar CV përmes email-it: në fgashi@impact-al.com duke e bashkangjitur CV me një foto personale.

Ju lutem të shkruani pozitën për të cilen aplikoni.

Shpalljet e fundit

Deklaratë Vjetore e Programit APS -20...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023

Arkatare, Sektorist/e, Kamarier/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 14-04-2023

Zyrtar/e shpenzues/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Teknik/e i/e dhëmbëve (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Punëtor sigurimi/Roje (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Mirëmbajtës/e i/e higjienës

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Infermier/e - Asistent/e i/e Stomatol...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Agjent tregtar Meshkuj & Femra (10)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023