business

Kamarier/e, Ndihmës/e kuzhine

 • star Publikuar: 28-08-2023
 • star Skadon: 28-09-2023
Kompani Babaghanoush
Kategoritë Gastronomi dhe Hoteleri
Numri i pozitave 4
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 682

Babaghanoush në Prishtinë, shpall konkurs për këtë vend pune:

 • Kamarier/e,
 • Ndihmës/e kuzhine.

Përvoja e punës nuk është e domosdoshme.

Të interesuarit mund të lajmërohen në numrin e telefonit: +383 49 886 292 (whatsapp dhe viber) apo të vijnë direkt në restaurant.

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023