business

Agjent/e

 • star Publikuar: 06-03-2023
 • star Skaduar: 05-04-2023
Kompani Beauty Line masters SH.P.K.
Kategori Shitje
Numri i pozitave 1

Firma Beaty Line Master SHPK kërkon :

1 - Agjent/e

Karakteristikat për Agjent/e :

 • Të ketë përvojë në punët e terrenit
 • Të ketë patent B
 • Të ketë aftësi komunikimi dhe fleksibiliteti

Të interesuarit mund të na kontaktojnë në numrin e telefonit: 044/116-656

Adresa: LIPJAN

Shpalljet e fundit

Deklaratë Vjetore e Programit APS -20...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023

Arkatare, Sektorist/e, Kamarier/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 14-04-2023

Zyrtar/e shpenzues/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Teknik/e i/e dhëmbëve (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Punëtor sigurimi/Roje (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Mirëmbajtës/e i/e higjienës

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Infermier/e - Asistent/e i/e Stomatol...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Agjent tregtar Meshkuj & Femra (10)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023