business

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • star Publikuar: 02-06-2023
 • star Skadon: 15-06-2023

Ky konkurs ka skaduar

Kompani StarTech
Kategoritë Shitje
Numri i pozitave 6
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 14136

StarTech ofron një gamë të gjerë të produkteve të teknologjisë së fundit për përdorim personal, profesional, biznes dhe gaming.

Duke qenë kompani në zhvillim dhe për të përmbushur kërkesat e konsumatorëve për produkte teknologjike, StarTech shpall konkurs për pozitën Shitje/ Menaxher i produktit

6 Pozita pune M/F

Detyrat e punës së Shitje/Menaxher i Produktit janë:

 • Mirëpritje dhe kujdes ndaj klientit
 • Përgjegjës për komunikim në rrjete sociale me klientë (Facebook, Instagram)
 • Përgjegjës për krijimin e ofertave për produkte
 • Procesimi i porosive të klientëve dhe konfirmimi i tyre
  Menaxhimi i kategorive të caktuara të produkteve
 • Konsultimi me Departamentin e Shitjes reth ofertave dhe disponueshmerisë së produktit
 • Komunikimi me departamentin e Marketing-ut rreth produkteve të ofertave
 • Shitje direkte ne showroom

Kandidatet e interesuar duhet te plotësojnë këto kritere:

 • Të kenë aftësi komunikuese
 • Të kenë përvojë 1 vjeçare pune
 • Të kenë informacione për produktet teknologjike
 • Të kenë vetë-iniciativë
 • Të kenë aftësi organizative
 • Të jetë i gatshëm për punë ekipore

Të gjithë kandidatët e interesuar për tu bërë pjesë e StarTech në pozitën Shitje/ Menagjer I produktit të dërgojnë CV-në e tyre në email-in hr@startechks.com me subjekt Shitje/ Menaxher i produktit deri më 15 Qershor 2023.

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023