business

Asistent/e të shitjes (5) - Prishtina Mall

 • star Publikuar: 13-03-2023
 • star Skaduar: 31-03-2023
Kompani LTB Jeans Kosova
Kategori Shitje
Numri i pozitave 5

LTB JEANS është themeluar në vitin 1948 në Stamboll nga dy vëllezër me pasion të pafund për xhinset. Fiksimi pas detajeve dhe përdorimi i materialeve të cilësisë së lartë kanë ndikuar që sot kjo markë të gjejë shtrirje në mbarë botën. Në vendin tonë, përfaqësues i markës LTB JEANS është Hil Group.

Ne ju ofrojmë mundësinë të jeni pjesë e një ekipi dinamik me mundësi të shumta të trajnimit në kuadër të programit tonë gjithpërfshirës!

Për dyqanin tonë të ri në Prishtina Mall ne po kërkojmë:

 • Asistent/e të shitjes (5)

Përgjegjësitë dhe fusha e veprimit:

 • Kujdesja dhe shërbimi ndaj klientëve
 • Organizimin e furnizimit nga koha e arritjes në dyqan deri tek shitja
 • Angazhimi dhe bashkëpunimi me ekipin gjatë kampanjave dhe aktiviteteve në dyqan
 • Edukimi dhe trajnimi i vazhdueshëm sipas udhëzimeve të kompanisë
 • Krijimi i një atmosfere të këndshme të punës në dyqan

Kualifikimet (Edukimi) dhe Aftësitë:

 • Diploma e shkollës së mesme
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe të prezantimit
 • Fokus të shtuar tek klientët dhe biznesi
 • Njohuri rreth fushës së modës
 • Pavarësi në punë si dhe prirje për të punuar në mjedis ekipor me pozitivitet

Përvoja e punës:

Përvojë pune në pozicionin e Asistent - it/es të shitjes

Vlerësimi i performancës:

 • Performanca gjatë punës në ekip
 • Performanca në përputhje me objektivat e përcaktuara vjetore për pozicionin e punës
 • Performanca dhe veprimet sipas vlerave të LTB-së
 • Performanca dhe veprimet sipas pikëpamjes së LTB-së lidhur me këtë pozicion

Përfitimet:

 • Orar fleksibil të punës
 • Ambient dinamik të punës
 • Mundësi të mëdha të rritjes dhe zhvillimit professional

Aplikimi:

Për të aplikuar ju lutem të dërgoni CV-në tuaj në e-mailin pune@hillgroup.shop duke shkruar markën, vendin dhe pozitën e punës për të cilin aplikoni (LTB, PRISHTINA MALL, ASISTENT/E I/E SHITJES) deri me datë 31 Mars 2023.

Duke ju falenderuar për aplikimin ju informojmë se vetëm kandidatët në listën e ngushtë do të njoftohen për intervistë.

Shpalljet e fundit

Deklaratë Vjetore e Programit APS -20...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023

Arkatare, Sektorist/e, Kamarier/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 14-04-2023

Zyrtar/e shpenzues/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Teknik/e i/e dhëmbëve (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Punëtor sigurimi/Roje (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Mirëmbajtës/e i/e higjienës

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Infermier/e - Asistent/e i/e Stomatol...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Agjent tregtar Meshkuj & Femra (10)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023