business

Supervizor/e i/e Promocioneve

 • star Publikuar: 18-01-2023
 • star Skadon: 24-01-2023

Ky konkurs ka skaduar

Kompani Buçaj Sh.p.k
Kategoritë Të tjera
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 10418

Korporata Buçaj shpall konkurs për pozitën:

Supervizor/e i/e Promocioneve

Përgjegjësitë dhe detyrat:

 • Bën mbikëqyrjen e promocioneve;
 • Përgjegjës për mbarëvajtje para/gjatë/pas promocionit;
 • Përcjellja e aktiviteteve të konkurrencës;
 • Siguron mbështetje administrative dhe logjistike ekipit të cilin e mbikqyrë;
 • Kontrollon dhe mbanë evidencë pë punonjnësit dhe performancën e tyre;
 • Raportimi javor tek mbikëqyrësi.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Kandidatët preferohet të kenë diplomë universitare;
 • Të posedoj patent shofer;
 • Kandidatët duhet të kenë përvojë pune në fushën e promocionit dhe marketingut;
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera komunikimi me konsumatorë;
 • Të jenë të aftë të punojnë me mbikëqyrje minimale dhe në punë ekipore;
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera komunikimi;
 • Të posedojë aftësi të mira ndërpersonale;

Inkurajohen të gjitha kandidatet e interesuara të cilat i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke plotësuar aplikacionin e Korporatës Buçaj ose CV dhe ta dërgojnë përmes e-mail adresës elektronike në hr@bucaj-ks.com. Aplikacioni gjendet në faqen zyrtare www.bucaj-ks.com. Aplikacioni ose CV mund të dërgohet edhe fizikisht tek zyrat e Korporatës Buçaj me adresë Magjistralja Prishtinë-Shkup, km 10 p.n. Lipjan.

Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni.

Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.

Konkursi do të jetë i hapur nga data 18 Janar 2023 deri më 24 Janar 2023.

Shpalljet e fundit

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023

Experienced Associate - Audit & Assur...

 • Publikuar: 21-09-2023
 • Skadon: 25-09-2023