business

Punëtorë (2), Shofer me kategori C (2), Shitës Ambulantiv (1), Merchinadiser (1), Menaxher/e - Gastronomi (1)

 • star Publikuar: 06-03-2023
 • star Skaduar: 20-03-2023
Kompani ARBERIA SHPK
Kategori Logjistike
Numri i pozitave 7

ARBERIA SHPK

Fabrika e ujit Alpeve

SHPALL

K O N K U R S

1) Punëtorë (2 POZITA) (ne sektorine prodhimit ne fabrike )

2) Shofer me kategori C ( 2 POZITA) (për shpërndarje të mallit me kamion në teren)

3) Shitës Ambulantiv (1 Pozitë) (për per shpërndarje të mallit me kombi në markete) (kategoria B )

4) Merchinadiser (1 Pozitë) (për palim te mallit në markete ne rajonin e Prishtines)

5) Menaxher/e - Gastronomi (1 Pozitë) (për shitjen e ujit ne kafiteri dhe restauranta)

Te interesuarit mund të aplikojnë per keto pozita personalisht në zyret tona në ZONË INDUSTRIALA PRAPA ETC-S, Prishtinë ose përmes emailit: punsohu.arberia@hotmail.com

Vërejtje: CV duhet te jete me foto

Konkursi është i hapur nga data 04.03.2023 deri 20.03.2023

Kontakt:+383 44-739-333

email : punsohu.arberia@hotmail.com

Shpalljet e fundit

Deklaratë Vjetore e Programit APS -20...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023

Arkatare, Sektorist/e, Kamarier/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 14-04-2023

Zyrtar/e shpenzues/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Teknik/e i/e dhëmbëve (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Punëtor sigurimi/Roje (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Mirëmbajtës/e i/e higjienës

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Infermier/e - Asistent/e i/e Stomatol...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Agjent tregtar Meshkuj & Femra (10)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023