business

Shitës (1), Shitëse (2)

 • star Publikuar: 27-08-2023
 • star Skadon: 27-09-2023
Kompani Bizhuteria Noli
Kategoritë Shitje
Numri i pozitave 3
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 1202

Bizhuteria Noli, shpall konkurs për pozitën:

Shitës (1 Pozitë),
Shitëse (2 Pozita).

Orari i punës:
07:00 - 16:00.

Të interesuarit/at mund të na kontaktojnë përmes informatave të mëposhtme:

Email: boni.lahu86@gmail.com
Tel: +383 44 174 240.

Adresa:
Tregu me shumicë, afër Klan Kosova, Prishtinë.

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023