business

Praktikante (2)

 • star Publikuar: 18-09-2023
 • star Skadon: 27-09-2023
Kompani Kinderhaus
Kategoritë Arsim&Edukim
Numri i pozitave 2
Vendi i punës Vushtrri
Shikime 707

Rr.”Gjergj Kastrioti , Skënderbeu”, 40000 Vushtrri, Republika e Kosovës
Mob: 045/ 424 066

Konkurs për praktikante (Dy pozita)

Detyrat dhe përgjegjësitë gjatë punës praktike:

 • Bashkëpunim i ngushtë me stafin edukativ/administativ të Kopshtit .
 • Puna e afërt me fëmijët që janë në përgjegjësi të edukatores
 • Qasje pozitive ndaj fëmijëve dhe përkrahje emocionale
 • Organizimi i materialeve dhe pajisjeve të përdorura .
 • Përdorimi i aktiveteve të ndryshme sikur (këndimi, rrëfimi, lojërat e strukturuara, arti, aktivitetet jashtëshkollore) për stimulimin dhe rritjen e aftësive të fëmijëve
 • Monitorim i rregullt i përparimit të fëmijës gjatë kohë
 • Angazhim sipas standardeve të të mësuarit të përcaktuara nga kopshti duke pasur vëmendje të veçantë ndaj rregullave të sigurisë.

Përvoja e kërkuar:

 • Te ketë përfunduar studimet ose të jetë studente në:
 • Fakultetin e Edukimit programi parashkollor, shkolla e larte pedagogjike ,drejtimi për edukatore,
 • Fakulteti Filozofik-dega e pedagogjisë,
 • Fakulteti iShkencave Sociale, programi –përkujdesja dhe mirëqenia e fëmijëve.
 • Praktika do të zgjat 3 muaj.

Procesi i aplikimit:

Për të aplikuar për këtë pozitë, dërgoni CV dhe Letrën motivuese/përshkruese për ju në e-mailin: rashaniblerta@gmail.com

Afati i fundit për aplikim është: 27.09.2023

Jemi entuziastë të ndajmë përvojën tonë me ju.

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023