business

CALL CENTER NE GJUHEN SHQIPE (3)

 • star Publikuar: 01-09-2023
 • star Skadon: 01-10-2023
Kompani Dyqani.com
Kategoritë Shitje
Numri i pozitave 3
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 3555

Dyqani.com shpall konkurs:

CALL CENTER NE GJUHEN SHQIPE ( 3 VENDE )

Te kete komunikim/oratori te rrjedhshme
Te percjell energji pozitive
Te kete pergjegjesi per punen e tij/saj
Preferohet te kete njohuri ne gjuhen Serbe

Aplikimet pranohen vetem permes emailit: info@dyqani.com

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023