business

12 Vende Pune

 • star Publikuar: 08-09-2023
 • star Skadon: 22-10-2023
Kompani Restaurant Te Halimi SH.P.K.
Kategoritë Gastronomi dhe Hoteleri
Numri i pozitave 12
Vendi i punës Prishtinë, Prizren
Shikime 3554

“Restaurant TE HALIMI” SH.P.K. shpall:

Konkurs pune

Pozitat për Restaurant Te Halimi :

Lokacioni: Prizren

 1. Menaxher
 2. Kamarier
 3. Kuzhinier
 4. Ndihmës Kuzhinier/e
 5. Sallater /e
 6. Enëlarës/e
 7. Mirëmbajtëse
 8. Depoist

Lokacioni: Prishtinë

 1. Kamarier
 2. Kuzhinier
 3. Ndihmës Kuzhinier/e
 4. Enëlarës/e

Nga Kandidatët kërkohet:

 • Të kenë përvojë të mëhershme në punë të ngjashme;
 • Të jenë të gatshëm për punë me ndërrime (paradite dhe pasdite);
 • Të kenë të kryer së paku shkollën e mesme.

Data e Aplikimit: 08.09.2023-22.10.2023.

Të interesuarit mund të dërgojnë CV-në të bashkangjitur në email adresën info@tehalimi.me

Në subject të ceket pozita për të cilin aplikoni, ose na kontaktoni në +383 49/335-522.

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023