business

Shitës/e (2)

 • star Publikuar: 20-03-2023
 • star Skaduar: 05-04-2023
Kompani CROCS KOSOVA
Kategori Shitje
Numri i pozitave 2

Kompania: CROCS KOSOVA

Pozicioni i Punes: Shitës/e 2

Koha e Punes: 40 ore ne Jave

Vendodhja: Prishtina Mall

Pershkrimi i Kompanise:

CROCS eshte nje brand nderkombetar, me seli qendrore ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes. Kompania operon ne Europe, me ane te filialit te saj. CROCS ka hapur ne Prishtina Mall dyqanin Franchise per shitjen e produkteve te saj ne tregun Kosovar. Kompania CROCS eshte e famshme per produktet e saj unike, shumengjyreshe dhe komode. Moto e saj eshte “Come as You Are”

Pershkrimi i Punes:

CROCS Kosova, kerkon te punesoj dy Shites (Femer ose Mashkull), qe do te jete pergjegjes per:

 • Mbulimin e nje turni shitje
 • Sistemimin e Produkteve ne stende sipas udhezimeve
 • Raportimin e te dhenave te shitjes
 • Menaxhimin e Llogarive te Facebook dhe Instagram

Kualifikimet:

Nje kandidat ideal duhet te kete kualifikimet e meposhtme:

 • Te pakten 6 muaj eksperience si shites ne nje kompani te ngjashme e cila shet kepuce ose rroba.
 • Te njoh mire kompjuterin
 • Te njoh gjuhen Angleze mire
 • Te kete njohuri te mira ne manxhimin e llogarive on-line te Facebook dhe Instragram
 • Eksperiencat te meparshme ne menaxhim jane nje plus

Paga Neto: 350 EUR qe do te rishikohet pas 3 muaj kohe prove

Kontakt: albi.gjenerali@gmail.com

Shpalljet e fundit

Deklaratë Vjetore e Programit APS -20...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023

Arkatare, Sektorist/e, Kamarier/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 14-04-2023

Zyrtar/e shpenzues/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Teknik/e i/e dhëmbëve (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Punëtor sigurimi/Roje (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Mirëmbajtës/e i/e higjienës

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Infermier/e - Asistent/e i/e Stomatol...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Agjent tregtar Meshkuj & Femra (10)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023