business

TEKNOLOG I KONTROLLIT DHE CILËSISË NË SEKTORIN E PIJEVE

 • star Publikuar: 08-09-2023
 • star Skadon: 01-10-2023
Kompani ROYAL BEVERAGE L.L.C
Kategoritë Të tjera
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Gjilan
Shikime 678

TEKNOLOG I KONTROLLIT DHE CILËSISË NË SEKTORIN E PIJEVE - ROYAL BEVERAGE LLC - GJILAN (1 pozitë)

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Implementon planin e parashikuar të prodhimit.
 • Të jetë në gjendje për të maksimizuar produktivitetin dhe efikasitetin si dhe arritjen e objektivave të caktuara të prodhimit.
 • Ёshtë përgjegjës për zhvillimin, teknologjinë e prodhimit si dhe kontrollin e cilësisë.
 • Zhvillon standardet ushqimore, rregulloret e sigurisë dhe ato sanitare, si dhe bën menaxhimin e të gjitha proceseve të prodhimit.
 • Bën inspektimin e vazhdueshëm të proceseve të prodhimit si dhe kualitetin e produkteve.
 • Siguron që procesi i prodhimit deri tek produktet finale realizohet dhe mirëmbahet sipas standardeve.
 • Kryen detyra dhe përgjegjësi të tjera të përcaktuara nga Mbikëqyrësi direkt që ndërlidhen me procesin e punës.

Kualifikimet Profesionale:

 • Të ketë të kryer Fakultetin e Teknologjisë Ushqimore.
 • Të ketë përvojë pune si Teknolog Ushqimi në Sektorin e pijeve(obligative).
 • Të ketë njohuri për makinerinë e prodhimit.
 • Të jetë pozitiv dhe i motivuar për punë.
 • Të ketë aftësi të shkëlqyera komunikimi.
 • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur apo edhe në ekip.
 • Të jetë fleksibil dhe t’u përgjigjet pozitivisht ndryshimeve.
 • Të ketë njohuri të gjuhës angleze(obligative).
 • Të këtë njohuri të punës me kompjuter, (Excel, Word, etj.).


Si të aplikoni:
Kandidatët e interesuar CV-të mund t’i dërgojn në emailin: hr@royalbev.com
Kandidatët e përzgjedhur do t'i nënshtrohen hapave të radhës të rekrutimit!

Afati i aplikimit: deri më datën 01.11.2023, ora 17:00!

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023