business

Arkitekt - Dizajn Interier

 • star Publikuar: 08-09-2023
 • star Skadon: 09-10-2023
Kompani ROYAL Sh.p.k
Kategoritë Të tjera, Arkitekt
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 939

Kompania ROYAL R Shpk shpall konkurs për pozitë

Arkitekt - Dizajn Interier

ROYAL është në kërkim për profesionistë dhe entuziastë që t'i bashkangjiten ekipit tonë në pozitën Arkitekt/e për projektin e hotelit me brend ndërkombëtar me 5 yje.

Kandidatët e interesuar duhet të plotësojnë kushtet e më poshtme:

 • Të ketë paraqitje profesionale.
 • Aftësi për të përcaktuar qëllimet dhe kërkesat e projektit
 • Matja ne Terren
 • Mbikqyrja dhe menaxhimi i ekzekutimit të projekteve ne terren,
 • Planifkimi dhe realizimi i projekteve dhe puneve sipas planeve dinamike,
 • Përgaditja e raporteve javore dhe mujore per punet e perfunduara,
 • Të ketë njohuri në programet si: ArchiCAD, AutoCAD dhe Programet e Office.
 • Aftësi për vërejtjen e detajeve në projekte.
 • Aftësi në vendimarrje dhe zgjidhjen e problemeve.
 • Të ketë përvojë në matje dhe pergatitje të projektit për implementim.
 • Të ketë njohuri të gjuhës angleze.

Kualifikimet arsimore dhe shkathësitë:

 • Përvojë se paku 2 vite në Arkitekturë,
 • Përvojë të gjerë me Autocad dhe Microsoft Office.
 • Aftësi
 • Të ketë shkathtësi analitike, planifikuese, organizative dhe mbikëqyrëse.
 • Të ketë patentë shofer, Kategoria B

Vendi I punës: në Prishtinë dhe në teren sipas kërkesave të kompanisë.
Orari I Punës, në kohë të plotë.
CV-në dhe Portfolion, dokumentet e shkollimit, referencat e punës, përvojat e mëparshme, tuaj duhet ta dërgoni në adresën elektronike: info@royal-pr.com

Të gjithë ata që konsiderohen se janë të kualifikuar për pozitën e kërkuar do të futen në listën e ngushtë dhe do të ftohen në intervistë!
Për çdo paqartësi mund të na shkruani në rrjetet tona sociale,
apo te kontaktoni ne: +383-49 795 795

Afati i fundit për aplikim: 9 Tetor 2023

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023