business

Operatorë Gjermanisht Smart working në Tiranë

 • star Publikuar: 09-03-2023
 • star Skaduar: 08-04-2023
Kompani BELLISTER CALL ALBANIA
Kategori Qendra e Thirrjeve
Numri i pozitave 1

Bellister call, kerkojme operatore smart working ne Tirane per Sherbimin Inbound ne GJERMANISHT.

KERKOJME OPERATORE QE OFROJNE PUNEN E TYRE NGA SHTEPIA NE INBOUND NE GJUHEN GJERMANE

RROGA+ BONUSE mbi 1000 EURO.

Punoni me ne nga kudo ndodheni!!!

Bellister Call, Call Center Nderkombetar i profilizuar ne sherbime Inbound Commerciale kerkon Operatore te gjuhes Gjermane

Aplikantet duhet te kene karakteristikat e meposhtme:

 • Njohuri shume te mira te gjuhes Gjermane;
 • Aftesi shume te mira komunikuese, persona solare dhe ambicioze;
 • Disponibilitet ne orar 6 ore.

Ofrojme:

 • Sistem pagese nder me te lartet ne treg + bonuse konkuruese mujore;
 • Fleksibilitet duke mundesuar punen nga shtepia;
 • Kontrate e rregullt pune sipas legjislacionit Shqiptar;

Kandidatet e interesuar mund te aplikojne online duke nisur CV e tyre ne adresen:

Email: hr.rekrutime@gmail.com

Tel. +355682050005

Te dhenat tuaja mbrohen nga shoqeria sipas ligjit nr. 9887, date 10.03.2008 Per "Mbrojtjen e te Dhenave Personale", Udhezimit nr. 42, date 22.07.2014

Per "Perpunimin e te Dhenave Personale te Kandidateve per pune" e Rregullores per Mbrojtjen Perpunimin, Ruajtjen dhe Sigurine e te Dhenave Personale.

Shpalljet e fundit

Deklaratë Vjetore e Programit APS -20...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023

Arkatare, Sektorist/e, Kamarier/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 14-04-2023

Zyrtar/e shpenzues/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Teknik/e i/e dhëmbëve (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Punëtor sigurimi/Roje (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Mirëmbajtës/e i/e higjienës

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Infermier/e - Asistent/e i/e Stomatol...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Agjent tregtar Meshkuj & Femra (10)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023