business

Punonjese zyre/ Asistente

 • star Publikuar: 05-09-2023
 • star Skadon: 05-10-2023
Kompani Natyral ATC
Kategoritë Administratë
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 2214

Natyral ATC me seli ne Prishtine shpall konkurs pune:

Pozita; Punonjese zyre / Asistente (pozicion 1-femer)

Kriteret dhe kualifikimet

 • Arsim i larte, preferohen deget ekonomike,
 • Njohese e programeve baze, avantazh ato financiare,
 • Preferohet te kete pervoje pune,
 • E afte per pune individuale, apo ne grup,
 • Te kete patente B.
 • Banuese e Prishtines.

Ne ofrojme:

 • Kushte te mira dhe page konkuruese,
 • kontrate pune!

Menyra e aplikimit:

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023