business

Costumer Support gjuha Italiane, Holandeze, Franceze dhe Gjermane.

 • star Publikuar: 03-03-2023
 • star Skaduar: 03-04-2023
Kompani DHL Kosova
Kategori Qendra e Thirrjeve
Numri i pozitave 4

DHL Kosova është kompania më e madhe dhe e suksesshme në Kosovë, e cila karakterizohet nga korrektësia, siguria dhe shpëjtesia gjat gjithë procesit të lidhjes të bizneseve dhe njërezve përmes dërgesave kudo në Botë.

DHL Kosova është duke u rritur edhe më tej, dhe si e tillë jemi në kërkim të katër Costumer Support me aftësi të shkëlqyera:

 • Në gjuhën Italiane,
 • Në gjuhën Holandeze,
 • Në gjuhën Gjermane dhe
 • Në gjuhën Franceze.

Kandidati i suksesshëm duhet të ketë:

• Njohuri të mirë të gjuhës italiane, holandeze, gjermane, apo franceze
• Përvojë në shërbimin ndaj klientit,
• Të jetë një komunikues efektiv,
• Të ketë aftësi të shkëlqyera për zgjidhjen e problemeve,
• Të jetë në gjendje të punojë nën presion,
• Të ketë një nivel të mirë të aftësive të gjuhës së kërkuar, të shkruar dhe verbale, dhe një kuptim të mirë të proceseve dhe procedurave të shërbimit ndaj klientit
• Fleksibilitet në punë në grup
• Kujdes ndaj detajeve dhe të ketë aftësi të mira organizative
• Natyrë miqësore dhe t’i pelqejë të punoj në ekip

Në këmbim, ne ofrojmë:

• Një pagë konkurruese,
• Një ambient pune modern,
• Mundësinë për t'u zhvilluar më tej brenda kompanisë,
• Orari i punës është i caktuar nga ora 09:00 - 17:00.

Nëse mendoni se ju keni aftësitë dhe përvojën e nevojshme për këtë rol, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj në dhl@3plog.net

Shpalljet e fundit

Deklaratë Vjetore e Programit APS -20...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023

Arkatare, Sektorist/e, Kamarier/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 14-04-2023

Zyrtar/e shpenzues/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Teknik/e i/e dhëmbëve (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Punëtor sigurimi/Roje (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Mirëmbajtës/e i/e higjienës

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Infermier/e - Asistent/e i/e Stomatol...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Agjent tregtar Meshkuj & Femra (10)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023