business

Pizzamen, Kamarier, Shitese

 • star Publikuar: 28-08-2023
 • star Skadon: 28-09-2023
Kompani Furra Evropa Prizren
Kategoritë Gastronomi dhe Hoteleri, Shitje, Furra
Numri i pozitave 3
Vendi i punës Prizren
Shikime 987

FURRA EVROPA - PRIZREN, PUNËSON:

 • Pizzamen,
 • Kamarier,
 • Shitese.

Numër kontaktues: +383 49 670 886.

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023