business

Agjent/e i/e shitjes për Prizren

 • star Publikuar: 01-03-2023
 • star Skaduar: 20-03-2023
Kompani Förch Kosova
Kategori Shitje
Numri i pozitave 1

FABIS Sh.P.K. me seli në Fushë Kosovë si përfaqësues i kompanisë Gjermane FÖRCH, të materialeve teknike dhe veglave të punës, ne vazhden e zgjërimit të rrjetit të shitjes dhe shtimit të kapaciteteve, shpallë konkurs për:

Agjent/e i/e shitjes për Prizren (1)

Ftohen kanditatët që i plotësojnë kriteret e shënuara më poshtë, që të aplikojnë në info@fabis.biz duke dërguar CV-të e tyre së bashku me të gjithë dokumentacionin përcjellës që mendojnë se shkon në favor të tyre.

 • Posedimi i Patentë shoferit – Kategoria B
 • Përvoja e mëhershme e punës është përparësi
 • Të jenë komunikativ dhe të gatshem për punë ekipore

Agjentët do të paisen me veturë pune adekuate, trajnim profesional, mjetet e punës si dhe pagë mujore bazë dhe komisionin nga shitjet direkte.

Konkursi mbetet i hapur deri më 20.03.2023. Të gjitha aplikacionet e pranuara do të shqyrtohen dhe kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë.

Për tu informuar më tepër për gamen e produkteve të kompanisë FÖRCH, mund ta vizitoni web faqen e kompanisë www.foerch.de.

Shpalljet e fundit

Deklaratë Vjetore e Programit APS -20...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023

Arkatare, Sektorist/e, Kamarier/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 14-04-2023

Zyrtar/e shpenzues/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Teknik/e i/e dhëmbëve (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Punëtor sigurimi/Roje (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Mirëmbajtës/e i/e higjienës

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Infermier/e - Asistent/e i/e Stomatol...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Agjent tregtar Meshkuj & Femra (10)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023