business

Shofer/e (5)

 • star Publikuar: 28-08-2023
 • star Skadon: 28-11-2023
Kompani EL TAXI
Kategoritë Shofer
Numri i pozitave 5
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 640

EL TAXI - KONKURS PUNE

Taxi më i ri në Prishtinë!

Ju ftojmë të bëheni pjesë e rrugëtimit tonë ELEKTRIK!

EL TAXI është e përgjegjshme ndaj ambientit, e përgjegjshme dhe profesionale në ofrimin e shërbimit të bartjes së pasagjerëve dhe ofron kushte të mira dhe ambient të këndshëm për punë.

Shofer/e (5 Vende)

Ju duhet të keni:

 • Patent shofer (valid) të kategorisë B;
 • Përvojë paraprake në vozitje (së paku 2 vite) – preferohet përvoja paraprake në bartjen e pasagjerëve;
 • Aftësi për të menaxhuar vozitjen dhe pritjet e gjata në komunikacion;
 • Aftësi për të gjetur rrugë alternative që klienti të mbërrij në kohë në destinacionin e tij;
 • Disponueshmëri për të punuar me orar fleksibil;
 • Njohuri shumë të mira të lagjeve dhe rrugëve të Prishtinës;
 • Mosha e preferuar (25 – 55) vite.

Ne ju ofrojmë:

 • Kontratë afatgjate;
 • Orar fleksibil;
 • Pagë konkurruese dhe bonuse mbi mesatare.

Të gjithë të interesuarit mund të na kontaktojnë në: +383 49 888 553

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023