business

Shitës/e, Sektorist/e

 • star Publikuar: 09-03-2023
 • star Skaduar: 08-04-2023
Kompani MIKENA Fruits SH.P.K.
Kategori Shitje
Numri i pozitave 2

Mikena Fruits hap Konkurs për

 • Shitës/e dhe Sektorist/e për Markete Ushqimore në Prishtinë (Mati 1)

Kriteret:

 • Të jetë i/e komunikueshëm, entuziast/e dhe i/e përkushtuar.
 • Shërbim të mirë ndaj klientit.
 • I/E aftë të punojë nën presion dhe të punoj në grup
 • Preferohet me eksperiencë të mëparshme në shitje.

Të interesuarit të dërgojn CV-në në adresen e email-it: mikenafruits@gmail.com

Shpalljet e fundit

Deklaratë Vjetore e Programit APS -20...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023

Arkatare, Sektorist/e, Kamarier/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 14-04-2023

Zyrtar/e shpenzues/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Teknik/e i/e dhëmbëve (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Punëtor sigurimi/Roje (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Mirëmbajtës/e i/e higjienës

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Infermier/e - Asistent/e i/e Stomatol...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Agjent tregtar Meshkuj & Femra (10)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023