business

Shites ambulantiv (4), Arkatare (2)

 • star Publikuar: 18-09-2023
 • star Skadon: 02-10-2023
Kompani Butrinti Group
Kategoritë Shitje
Numri i pozitave 6
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 294

Butrinti Group, shpall konkurs per pozitat?

- 4 Shites ambulantiv,
- 2 Arkatare.

Konkursi eshte i hapur deri me daten 02.10.2023

Te interesuarit le te dergojne nje CV me te dhenat dhe me foto te tyre ne emailin butrintishpk@hotmail.com ndersa per informata te tjera le te na kontaktojne permes numerit te telefonit 044168168.

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023