business

Vozitës me kategori B (2), Operator Makine - Punëtorë në repartin e prodhimit (4)

 • star Publikuar: 13-03-2023
 • star Skaduar: 27-03-2023
Kompani MEDRUPLAST
Kategori Logjistike
Numri i pozitave 6
 1. Vozitës me kategori B– Bernice e Ulte Obiliq – (2 pozita )
 2. Operator Makine - Punëtorë në repartin e prodhimit – Bernice e Ulte Obiliq (4 pozita)

Përshkrimi i detyrave Vozitës:

 • Është përgjegjës për transportin e mallrave në pikat të cilat i janë caktuar paraprakisht;
 • Në bazë të porosisë të dërgojë sasinë e porositur të produkteve në pikën e caktuar;
 • Është përgjegjës për mbajtjen e të dhënave mbi mallin e pranuar, dhe mallin e dorëzuar te klienti;
 • Detyra dhe përgjegjësi tjera që i caktohen nga mbikqyrësi.

Përshkrimi i detyrave Punëtorë në repartin e prodhimit:

 • Të bashkepunoj me personelin tjeter te kompanise, Operatorin dhe Mbikqyrsin
 • Përgjegjës për largimin në kohë të mbetjeve të prodhimit dhe produkteve të gatshme
 • Komunikon cdo problem në lidhje me procesin e prodhimit
 • Rrespektohen standarted e cilësisë, sigurise dhe mirëmbajtjes
 • Si dhe punë të ngjashme që kan të bejn me procesin e punës

Kualifikimet e kërkuara :

 • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme;
 • E preferuar të paktën 1 vit përvojë në pune;
 • Të ketë aftësi të shkëlqyra organizimi, dhe aftësi të menaxhimit të kohës;
 • Të jetë i pajisur me patent shofer të kategorisë B.

Pagesa: Shumë Konkuruese

Udhëzime rreth aplikimit:

Te gjithe te interesuarit duhet te dergojne CV-n, si dhe te percaktojne pozicionin per te cilen aplikojne, ne email: info@medruplast.com; 038604134 ose 045496000

Konkursi është i hapur dy jave nga data e publikimit

Ju informojme se vetem kandidatet e perzgjedhur do te njoftohen per interviste.

Shpalljet e fundit

Deklaratë Vjetore e Programit APS -20...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023

Arkatare, Sektorist/e, Kamarier/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 14-04-2023

Zyrtar/e shpenzues/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Teknik/e i/e dhëmbëve (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Punëtor sigurimi/Roje (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Mirëmbajtës/e i/e higjienës

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Infermier/e - Asistent/e i/e Stomatol...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Agjent tregtar Meshkuj & Femra (10)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023