business

AGJENT TREGTAR (2)

 • star Publikuar: 14-09-2023
 • star Skadon: 20-09-2023

Ky konkurs ka skaduar

Kompani NIKA PHARM SH.P.K.
Kategoritë Shitje
Numri i pozitave 2
Vendi i punës Ferizaj, Gjilan
Shikime 726

Kompania “Nika Pharm Sh.p.k” - Prishtinë, shpall:

KONKURS

AGJENT TREGTAR, 2 POZITA PUNE:
1. Rajoni i Gjilanit

2. Rajoni i Ferizajit

Kandidatët duhet të posedojnë patent shofer, kategoria B.

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë duke dërguar CV-në në e-mail adresën:

info@nikapharm.com

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023