business

Shofer (5)

 • star Publikuar: 20-03-2023
 • star Skaduar: 24-05-2023
Kompani EL TAXI
Kategori Taksi
Numri i pozitave 5

EL TAXI - KONKURS PUNE

Taxi më i ri në Prishtinë!

Ju ftojmë të bëheni pjesë e rrugëtimit tonë ELEKTRIK!

EL TAXI është e përgjegjshme ndaj ambientit, e përgjegjshme dhe profesionale në ofrimin e shërbimit të bartjes së pasagjerëve dhe ofron kushte të mira dhe ambient të këndshëm për punë.

Shofer/e (5 Vende)

Ju duhet të keni:

 • Patent shofer (valid) të kategorisë B;
 • Përvojë paraprake në vozitje (së paku 2 vite) – preferohet përvoja paraprake në bartjen e pasagjerëve;
 • Aftësi për të menaxhuar vozitjen dhe pritjet e gjata në komunikacion;
 • Aftësi për të gjetur rrugë alternative që klienti të mbërrij në kohë në destinacionin e tij;
 • Disponueshmëri për të punuar me orar fleksibil;
 • Njohuri shumë të mira të lagjeve dhe rrugëve të Prishtinës;
 • Mosha e preferuar (30 – 55) vite.

Ne ju ofrojmë:

 • Kontratë afatgjate;
 • Orar fleksibil;
 • Pagë konkurruese dhe bonuse mbi mesatare.

Të gjithë të interesuarit mund të na kontaktojnë në: +383 49 888 553

Shpalljet e fundit

Deklaratë Vjetore e Programit APS -20...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023

Arkatare, Sektorist/e, Kamarier/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 14-04-2023

Zyrtar/e shpenzues/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Teknik/e i/e dhëmbëve (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Punëtor sigurimi/Roje (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Mirëmbajtës/e i/e higjienës

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Infermier/e - Asistent/e i/e Stomatol...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Agjent tregtar Meshkuj & Femra (10)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023