business

Zyrtar/e ligjor/e - Senior

 • star Publikuar: 08-11-2022
 • star Skadon: 17-11-2022

Ky konkurs ka skaduar

Kompani Buçaj Sh.p.k
Kategoritë Ligjore
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Lipjan
Shikime 2310

Korporata BUÇAJ shpall konkurs për pozitën “Zyrtar/e ligjor/e - Senior”

Përshkrimi i detyrave të punës:

 • Angazhohet dhe menaxhon aktivitetet dhe punët ligjore në koorporatë;
 • Përgatitja dhe administrimi i dokumentacionit juridik-ligjor në Zyrën Ligjore;
 • Përpilimi i shkresave procedurale në të gjitha fazat deri në finalizimin e tyre;
 • Perfaqësimi në çështjet e caktuara juridike: pranë gjykatave, institucioneve shtetërore dhe organet tjera relevante;
 • Asistimi në hartimin e akteve dhe dokumenteve tjera juridike të klientëve;
 • Zbaton planet vepruese të përcaktuara nga përgjegjësi;
 • Realizon detyra dhe përgjegjësi të tjera sipas nevojës.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Diploma Universitare nga fusha e Drejtësisë (preferohet drejtimi Civil-Juridik);
 • Preferohet 1-2 vite përvojë pune praktike ne gjykata, avokati dhe/apo institucione tjera relevante;
 • Të ketë shkathtësi të mira komunikuese me klientë;
 • Njohuri të mira të paketës MS Office;
 • Efikas në punë ekipore;
 • Aftësi të mira të gjuhës angleze;
 • Patent shoferi (B1);

Përparësi kanë kandidatët që:

 1. Mund të dëshmojnë pjesëmarrje në praktika ne gjykata/klinika juridike dhe
 2. Kanë notë mesatare mbi 8.0

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV apo aplikacionin e korporatës Buçaj përmes e-mail adresës elektronike në: hr@bucaj-ks.com. Aplikacioni gjendet në faqen zyrtare www.bucaj-ks.com apo aplikacioni mund të dërgohet edhe fizikisht tek zyrat e Korporatës Buçaj me adresë Magjistralja Prishtinë-Shkup, km 10 p.n. Lipjan.

Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni.

Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.

Konkursi do të jetë i hapur nga data 08 Nëntor 2022 deri më 17 Nëntor 2022.

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023