business

Vozites (10)

 • star Publikuar: 31-08-2023
 • star Skadon: 30-09-2023
Kompani Taxi Dallas
Kategoritë Shofer
Numri i pozitave 10
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 5067

Kompania Taxi Dallas ne Prishtine shpall konkurs per poziten:

Vozites (10 pozita)

Kualifikimet e kerkuara:

 • Patenta e shoferit kategoria B se paku 3 vite
 • Te jete i sjellshem dhe komunikativ
 • Gatishmeri per pune nen kushte presioni dhe pune me orar fleksibil
 • Pervoja do te jete perparesi

Te gjithe te interesuarit mund te na kontaktojne duke telefonuar ne numrin: +383 44 454 702 (Viber + WhatsApp)

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023