business

Asistente Administrative (2)

 • star Publikuar: 24-08-2023
 • star Skadon: 24-09-2023
Kompani InfoSoft Office
Kategoritë Administratë
Numri i pozitave 2
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 2005

Shpallje për vende të lire pune

2 Asistente Administrative

Përgjegjësitë dhe detyrat :

 • Përgjegjëse për kryerjen e detyrave të ndryshme administrative; Përgjegjëse për komunikim elektronik dhe informim;
 • Të jetë e sjellshme me klientët dhe stafin punues; Mirëpret dhe shërben klientët;
 • Jep sugjerime dhe informata klientëve rreth produkteve dhe ofertave; Pranon telefonatat dhe drejton ato tek personat përgjegjës;
 • Përgjigja e ankesave, kërkesave të klientëve në mënyre profesionale; Koordinon takimet në mes punonjësve me palët e treta;
 • Sipas kërkesës së Mbikëqyrësit kryen edhe punë të tjera që ndërlidhen me vendin e punës.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Diplomë të shkollës së mesme, preferohet shkollimi i lartë; Njohje të gjuhës angleze e perferushme;
 • Përvojë pune në administratë;
 • Të posedojë aftësi të mira ndërpersonale;
 • Aftësi të shkëlqyeshme organizimi dhe komunikimi; Aftësi për menaxhimin e punës nën presion;
 • Të ketë aftësi të mira kompjuterike në gjithë aplikacionet e MC Office

Aplikoni duke dërguar CV dhe dokumentet e tjera në e-mailin gavdyli@io-ks.com, duke cekur ne subject poziten per te cilen aplikoni.

Data e fundit për dorëzimin e aplikacioneve është 24.09.2023 ora 16:00

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023